10

Kvædechutney

Kvædechutney

Nogle gange kan man ende med at overraskes. Specielt når man, som jeg, laver ting sådan lidt “hylden hen og så lidt til venstre”, for tingene ender ikke altid, som man egentlig planlagde.

Mine syltede kvæder endte som kvæder i géle og de er syrlige som bare pokker, men det, som skulle være endt som et sødt indslag til både kød og brød, er nu tæt på at ligne den abrikoschutney jeg begik sidste år og det er slet ikke skidt, for den er vi vilde med.

Disse kvæder er ikke stærke, som chutneyen ellers traditionelt er, men de smager dejligt. De er friske, syrlige og vil passe perfekt til et godt stykke lam, så det er bestilt til aftensmaden, som skal indtages i godt selskab med mor og Oline. De skal prøvesidde køkkenbænken, skal de, og jeg skal have lam. Det er alt for længe siden sidst.

Du vil sikkert også kunne lide