25

*Suk*

Oline skulle have nyt halstørklæde. Jeg ville i sidste uge strikke et til hende, men ombestemte mig, for hun gad sikkert ikke mine kreationer. Godt jeg spurgte, for der er valgt en helt anden garn (også lilla) og et helt andet mønster, end jeg havde forventet.

Egen indsats i forhold til det nye beklædningsstykke bestod i opvinding af garnet, så garnvinden og krydsnøgleapparaturet blev fundet frem og monteret på kanten af arbejdsbordet, så Oline kunne få gang i håndsvinget.

Det gik godt. Det gik faktisk rigtigt godt lige til det sidste garn svirpede af garnvinden, som herefter besluttede sig for at gå amok i Olivialignende møllehjulshåndkantsslag til højre og venstre. Uheldigvis ramte den en 1½ liters cola, som lige var åbnet til lejligheden.

Jeg har nyvasket bord, gulv, stol og så forøvrigt et nyvasket angoratørklæde, som nu er colafarvet.

Du vil sikkert også kunne lide