0

Larmende stilhed

Ren og uforfalsket hygge kombineret med god mad og en rødvin, som fik englene til at synge, var hovedindholdet i gårsdagens sidste timer. Det var dejligt, at bruge tiden på gode venner og snak om alt og intet.

Hyggeaften

De tog en overnatning, så vi havde glæde af hinanden lige indtil for et øjeblik siden, hvor vi sendte dem i retning af Lønstrup, hvor de skal hygge sig denne efterårsferie.

Inden nåede damerne en tur omkring både Sønder Tranders, Gistrup og centrum, for der skulle jo provianteres af både mere teknisk art såvel som i den blødere ende. Der er nu indkøbt diverse tekniske gadgets og jeg tror ikke det er set før hos Dansk Datasalg, at der har været så meget og så målrettet handel i et par kvinder på høje hæle og med dametasker, men så fik de den oplevelse og vi havde det rigtigt skægt.

Mændene, de stakler, fik i mellemtiden lov til at ligge herhjemme på gårdspladsen i regnvejr. De var i gang med at skifte bremser på DieselDaisy, som trængte. Hun er endnu ikke færdigopereret, men torsdag skulle de sidste reservedele være på plads og vi er fulde af fortrøstning. For at ingen skal få hjertekvababbelse af tanken om Kenneth og bremser, kan jeg berolige med, at hans medspiller er mekaniker af den gode slags. Det beroliger i hvert fald mig.

Nu blev her stille. Det skal jeg vist lige vænne mig til igen efter visit af 4 mennesker og to hunde, men hyggeligt, det var det.

Du vil sikkert også kunne lide