13

Så hold dog op!

Træerne vokser ikke ind i himlen og bedst som jeg troede, at jeg var klar til arbejde igen, måtte jeg erkende, at det vist ikke var endnu. Nu sidder jeg så her og er egentlig ikke rigtigt syg, men bestemt heller ikke tilstrækkeligt rask til en arbejdsdag. Jeg sover lidt ind imellem, for trætheden er overvældende og sammen med hovedpinen er den vist det mest fremtrædende tegn på en usamarbejdsvillig krop.

Jeg har længe kunnet fornemme, at styrken er vendt tilbage stykke for stykke. Jeg har mærket, at immunforsvaret har haft godt af at opleve, at stressen, som i mange år var en trofast følgesvend, forsvandt.

Jeg har oplevet gang på gang, at jeg pludselig er blevet bevidst om, at den konstante uro, som fulgte mig dag og nat er forsvundet. At kroppen ikke længere er i konstant alarmberedskab. At der er noget indeni, som kunne ligne fred og ro. At jeg ikke længere ryster, har hjertebanken og konstant lever med følelsen af, at en katastrofe venter lige om hjørnet. Krop og sjæl har godt af den slags.

Alligevel har det ikke været tilstrækkeligt til at holde virus fra døren. Jeg snuppede åbenbart en med forleden, så her sidder jeg nu og føler kroppen svigter mig. Jeg skal lige sluge tanken om, at jeg ikke er usårlig. Det er træls, når man selv synes, at der er alle muligheder for at være en af dem, som aldrig bliver syg. Der er jo våbenhvile nu.

Du vil sikkert også kunne lide