9

Hjem, kære hjem

Jeg er hjemme igen efter endnu en dag i Århus. Solen har skinnet og det var der tidlige morgenvarsler om. Dagen startede smukt og den slags kan man kun blive i rigtigt godt humør af, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg glædede mig til at være hjemme igen. Man kan trænge så morderligt til sin egen sofa.

Den smukkeste morgen

IKEA er besøgt på vej hjem. Der var ikke mange fristelser, men stearinlys til julemåneden fik jeg da med hjem sammen med en lampe, som skal gøre det meget rarere at strikke om aftenen fremover. Det bliver en fornøjelse at kunne se, hvad jeg laver.

Hjemme lå et brev og ventede på mig. Der var dejlige ord og en skøn guirlande indeni. Guirlanden er allerede hængt op, for man kan ikke få for meget festligt at kigge på.

Guirlande

Den lyder dejligt op på væggen ved siden af computeren og det varer ikke længe, før julestemningen indfinder sig for alvor herhjemme.

I brevet lå også en ekstra kuvert. Den var tykmavet, men vejede ingenting og jeg tror, at Iben, som har sendt brevet, har en ekstra sans, for indeni var de fineste pailetter…

Pailetter

Forleden, da jeg lavede stjerner til væggen, ville jeg pynte dem med pailetter og jeg ved, at jeg har et lager, som kunne gøre Fredensborg misundelig, men ikke om jeg kunne finde dem. Huset blev endevendt, men de dukkede aldrig op. Nu har jeg da, så hatten passer.

Tusinde tak for både gaver og ord, Iben. Det var et rigtigt dejligt brev at modtage :-)

Du vil sikkert også kunne lide