11

Afløseren er klar!

Der er tilfredshed på matriklen. Freden sænker sig, nu hvor skidtet er færdigt og jeg har prøvet, kan passe og er meget tilfreds med resultatet.

Afløseren

Den bliver en absolut værdig skiftetrøje, men det ender vel med, at jeg aldrig ses i andet end de to Cobblestoneinspirerede strik. Jeg må vist tage mig sammen og huske, at der findes andet i skabet end dem, for de er lette, men dejligt varme lige hvor det gør godt.

Afløseren

Den er en fuldstændig kopi af den første, men garnet er et andet. Jeg har strikket denne her i dobbelt shetlandsuld fra BC Garn og det gør den mindre kompakt. En let og lækker uldsag, som de fleste sikkert ville synes kradser frygteligt, men som sagt er jeg immun overfor en slags, så jeg bærer gerne dem begge på bar hud.

Der er gået 440 gram garn til trøjen, som er strikket fra bund til top. Ærmerne er strikket og tilsat bolen, hvorefter jeg har strikket hele skidtet sammen med indtagninger på passende steder. Jeg kiggede lidt på den anden imens og det er lykkedes helt igennem tilfredsstillende.

Om et øjeblik må den indvies, men først skal der gang i en lammecurry, som skal putre nogle timer, inden den skal nydes i dejligt selskab.

Du vil sikkert også kunne lide