16

Vidunderligt sødt

Jeg elsker honningkage, så da AC før sin rejse til Berlin spurgte, om der var noget jeg drømte om dernede fra, var det eneste jeg kunne tænke honningkage… honningkage og atter honningkage… mens jeg drømte om, en lillebitte honningkage hjembragt fra Tyskland.

Sådan leger AC ikke…

Honninghjerte

Jeg var forbi Ella og AC, da jeg var færdig hos frisøren og jeg skal love for, at AC havde husket mit ønske. Jeg fik det største honningkagehjerte, jeg nogensinde har ejet. Det måler sine 40 centimeter, så der er nok at gå i gang med, men hvem pokker nænner det, når hjertet er så fint, som dette her? Ikke mig. Det kommer til at pynte, selvom duften frister.

Tusinde tak, AC – jeg elsker også dig, men det ved du jo godt :-)

Oline fik chokolade og jeg skal love for, at det faldt i god jord. Jeg har forbudt indtagelse inden aftensmaden. Det var der ikke udbredt tilfredshed med.

Afløseren og nyt hårJeg har forøvrigt indviet den blå afløser. Den er akkurat lige så skæppeskøn, som den brune er. Ella var så sød at sige, at hun syntes den klædte mig rigtigt godt. Jeg synes bare, at den er vidunderlig varm på de helt rigtige steder. Lille, let og så er farven rigtig dejlig. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

Håret er blevet godt og vel tyndet, så der nu er chance for, at jeg holder julen ud. Som sædvanlig var der hyggelig stemning i salonen. Jeg hygger mig frygteligt nede på Hadsundvej, hvor der serveres varme drikke og glade grin sammen med en klip lige efter ønske :-)

Det har været en god dag, hvor jeg har forkælet mig selv med godt selskab og nyt hår. Jeg er klar til endnu et par arbejdsdage, inden jeg tager hul på en dejlig weekend med gode venner, som har valgt at henlægge årets juleindkøb til Aalborg. Der er nok at glæde sig til.

Du vil sikkert også kunne lide