32

Hjertevarme, Hjerteblad, Hjerteglæde

I går kom en pakke til mig. Jeg undrede mig, for jeg havde ikke noget i vente, troede jeg, for jeg skulle blive så meget klogere.

Jeg kiggede undrende på pakken og da Kenneth sagde, at den var sendt fra Malaysia, troede jeg, at det måtte være en fejl. Sådan var det slet ikke, for pakken åbenbarede det mest fantastiske sjal, jeg nogensinde har set… og det VAR til mig!

Hjerteblad

Med sjalet fulgte et langt, dejligt brev, som er mit og mit alene, men jeg kan sagtens dele med jer, at det var fra Nurhanne, som allerede sidste år, da vi mistede Alexander, var gået i gang med at strikke dette utroligt smukke sjal til mig.

Det har ikke taget hende et år at strikke det, for Nurhanne er imponerende dygtig med sine hænder og disse smukke og florlette sjaler er et af hendes specialer, men hun følte, at det måtte vente – og så er det sådan, det skal være. I går landede det endelig her hos mig og det er så smukt, at jeg forelskede mig på stedet. Det har hængt på mig siden.

Hjerteblad

Sjalet er designet specielt til mig. Tænk engang…

Nurhanne kalder det Hjerteblad. Bladene symboliserer de mange blade på Livets Træ. Nogle af dem falder af alt for tidligt, men lever videre som smukke blomster i andre menneskers hjerter. Så smukke tanker er der strikket ind i mit sjal – det rører ved mit hjerte.

Nurhanne, jeg ved slet ikke hvordan jeg nogensinde skal takke dig, men hver eneste gang jeg trækker sjalet sammen omkring de kolde skuldre, tænker jeg på Alexander. Tak er et alt for fattigt ord, men vid, at det er en af de smukkeste gaver, jeg nogensinde har modtaget. Jeg elsker det ganske enkelt. Tusinde tak.

Du vil sikkert også kunne lide