12

I morgen kommer atter en dag

I aften skulle jeg have været til julefrokost på mit arbejde. Både fysikken og ikke mindst omstændighederne gjorde, at jeg ikke kom afsted. Jeg ville så frygteligt gerne have været med, for faktisk er det sådan, at det var min sidste chance, for at ønske dem alle en rigtig glædelig jul. Jeg er gået på juleferie fra i dag.

I al virakken der har været, har jeg glemt, at min ferie er skudt i gang. Jeg kom lige i tanke om det. Den slags kan godt kompensere en smule for tabet af gode kollegers festlige selskab, selvom jeg hellere havde deltaget.

Juletid

I dag har jeg haft appetit, været næsten ligeud, når jeg har bevæget mig og ikke krævet vægstøtte for at komme fra a til b og i morgen kommer Anita til julekaffeslabberas, så det ender vel alligevel med, at julestemningen breder sig. Jeg glæder mig i hvert fald.

Jeg har ferie. Jeg bør gå i seng nu. Hep!

Du vil sikkert også kunne lide