7

Feberstrik

Morgenkaffen er indtaget ved arbejdsbordet. Ikke fordi jeg har arbejde, men fordi det er hyggeligt og jeg nyder, at jeg kan sidde og kigge ud i haven, mens jeg læser lidt blogs. Jeg nyder, at det ser ud til at blive en dag med enkelte huller i skydækket.

Morgenhygge

På bordet ligger feberstrik. Sådan noget har jeg altid i slutningen af december…

Til staklerne

Lige før juleaften, kommer jeg altid i tanke om, at der er medlemmer af min familie, som er nødt til at have en eller anden hjemmestrikket gave. Staklerne må hvert eneste år trækkes med et eller andet, som jeg finder ganske unødvendigt for dem. Jeg spørger dem aldrig, men griber bare strikkepindene og går i gang. De smiler høfligt og siger tak, hvert eneste år, men jeg ved ikke rigtigt…

I år var det store projekt egentlig, at jeg ville strikke en lækker uldtrøje til mor, men tiden blev aldrig til det og sådan er der så meget. En striktrøje kan man også sagtens modtage senere på vinteren, så kommer trangen over mig, er jeg sikker på, at hun modtager med glæde og i stedet er der altså medlemmer af min familie, som må trækkes med endnu et feberprojekt fra min hånd. De stakler.

Du vil sikkert også kunne lide