9

Jeg krydser fingre

Den sidste gave er pakket ind. Det var Olines og det må gøres i dølgsmål, så det sker, mens hun er i skole. Hun skulle så nødig opsnuse hvad, så det gøres ved køkkenbordet og i en fart. Så er den ged barberet og jeg mangler kun at pakke svigermors i kassen, som kan sendes senere i dag. Hun skal ikke snydes.

Olines gave

Oline har alt. Der er få og beskedne ønsker fra hende, så hovederne skal lægges i blød, hvis vi gerne vil overraske. Det er lykkedes, er jeg overbevist om, så jeg glæder mig til juleaften, når hun skal pakke ud.

Jeg kan allerbedst lide at give gaver, som ingen har ønsket sig. Det er ikke altid, at det lykkes og jeg ender ind imellem med at måtte kapitulere, men jeg elsker når det lykkes at finde noget, som overrasker og glæder. Jeg elsker, at jeg rammer rigtigt og giver noget, som glæder et menneske, som slet ikke vidste, at det var et ønske.

Kenneth er dygtig til overraskelser. Jeg får aldrig hvad jeg ønsker mig, men alligevel netop det, jeg ønsker mig allermest. I år står jeg for overraskelserne. Jeg er ikke lige så god, som han er, men jeg kommer efter det og jeg glæder mig til, at glæde. Jeg håber det er lykkes.

Du vil sikkert også kunne lide