9

Okkejo da…

Okkejo da… selvfølgelig strikker jeg da stadig. Hver dag faktisk. Småt det meste af tiden, for jeg er jo som bekendt blevet mormor til Elias.

Elias’ mor holder af at bruge strik til ham, så det føles virkelig nyttigt og værdifuldt at bruge de mørke aftener på at strikke småt til ham den lille.

I går færdiggjorde jeg endnu en Ankers Heldragt. Nummer tre i rækken, så den opskrift har tjent sig selv hjem allerede i skønne, uldne sager. Denne gang strikket i en rest grå Blackhill Højlandsuld. Den næste er allerede på pindene i den skønne Blackhill Linwool. De to kvaliteter er mine yndlinge, tror jeg. De holder bare altid.

I den forløbne uge har jeg strikket en cardigan, to par sokker, to huer og færdiggjort den ovenfor nævnte Ankers Heldragt. Foruden de ting har jeg strikket en Wild Posy Flora Sweater og en Wild Posy Hat af Melody Hoffmann – begge til mig selv – og når jeg sådan ser det på skrift, kan jeg godt se, at jeg har været overmåde flittig.

Okkejo da… selvfølgelig strikker jeg da stadig. Hver dag faktisk. Småt det meste af tiden, for jeg er jo som bekendt blevet mormor til Elias.

Sweateren er strikket i Plötulopi og Softwool. Huen er strikket i Plötulopi lagt dobbelt. Alt hentet på eget lager, så der svinder lidt i det, men ikke i noget imponerende tempo ;-)

Ej blåt til lyst eller…

Jeg er i gang med endnu en Wild Posy Flora Sweater. Denne gang i dette garn, som mine øjne konstant faldt på. Det er der en grund til, så nu forvandler jeg et par fed lagt dobbelt til endnu en af den skønne sweater og denne gang smukt blå.

Okkejo da… selvfølgelig strikker jeg da stadig. Hver dag faktisk. Småt det meste af tiden, for jeg er jo som bekendt blevet mormor til Elias.

Måske burde vi stresse lidt, men…

Vi har valgt ikke at lade os stresse det mindste af ikke at have forberedt noget som helst. Vi er sikre på, at vi når det vigtigste og resten ser vi stort på.

Vi har skruet ambitionsniveauet ned og det eneste, vi gerne vil, er at se den lille familie i Hadsund og ellers hygge i gode venners lag i julen.

Vi skal for første gang i mere end 20 år ikke stå for julen for hele familien. Vi skal have de bedste venner på besøg og vi skal holde voksenjul med god mad, vin og drinks. Det bliver anderledes, men også dejligt, er vi sikre på og vi skal nok nå at blive klar og så er vi klar til den helt store jul igen til næste år, hvis der er stemning for det.

Vi glæder os bare til det hele og selvfølgelig skal jeg strikke ind imellem. Ingen jul uden strik …

Glædelig decemberfredag til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide