14

En nødvendig julegave

Da de smarte drenge rendte med bussen, rendte de også med nøgler til alt i mit liv inklusive DieselDaisy. Det betød, at vi var nødt til at gå i motorrummet og fjerne vitale dele, for ikke at risikere, at de kom i løbet af natten og hentede også hende.

Strømmen blev taget på bilen. Det fik uoverskuelige konsekvenser, for der sidder en vældig smart indretning af en radio/cd-afspiller, som nu forlanger en kode af en eller anden art, for overhovedet at ville virke det mindste igen. Har jeg den kode? Nej, naturligvis har jeg ikke den kode og den knold, som solgte os bilen, har med garanti heller ikke noget som helst, så ingen musik til de lange ture på landevejen.

Det holder bare ikke…

Fra mig til mig

Nu har jeg – fra mig til mig – investeret i en billig mp3-afspiller, som kan give lidt vellyd i ørerne, indtil vi kommer på et eller andet genialt, som ikke inkluderer ny radio i bilen.

Utroligt, at man kan lave en mp3’er til så billige penge – og så er den endda smart, synes jeg. Jeg ender vel med – trods påstand om andet – at være rigtigt glad for skidtet og man kan godt kalde den en nødvendig julegave, ikke?

Du vil sikkert også kunne lide