6

En god dag

Huset er ganske stille. Der høres kun lyden af Kenneth og jeg, som skriver sagte, mens vi drikker skoldhed kaffe. Resten af huset sover og det er de gode til, så der bliver sikkert ikke liv, før om en times tid eller mere. Det er i orden.

Lillejuleaftens morgen

Vores julegæster ankom sikkert i går aftes og det var så dejligt at se dem. Nu er de installeret på gæsteværelset, hvor de sikkert ligger og slås om pladsen med Oskar, som har en formidabel evne til at snige sig med ind under deres dyner.

Dagen er uden pligter. Det passer mig svært godt, men det er slet ikke så tosset, livet derude, så må din gang over jorden blive let, hvis du skal ud og handle, købe gaver eller lignende denne lillejuleaftensdag. Humøret plejer at være dejligt blandt butikspersonalet i dag, for ferien er lige om hjørnet. De er vist også ved at fortjene den.

Du vil sikkert også kunne lide