70

Tusinde tak

Jeg er stået op til nyheden om, at jeg har vundet prisen Årets Weblog 2007. Det er helt og aldeles overvældende og jeg havde slet ikke regnet med det. Tusinde tak.

Tak til Rasmus, som har taget initiativet til afstemningen og tak til alle de mange, som har deltaget i hele forløbet. Det er jer, som har gjort det til en succes.

At deltage som finalist er ligesom at have været del af et spil Solitaire, men uden at kunne se brikkerne. Jeg vidste bare, at brikkerne flyttede rundt på brættet, men om jeg selv var en del af spillet stadig, var umuligt at vide, så jeg er så glad, så maven bobler :-)

Solitaire

Tusinde tak til de af jer, som har taget jer tiden til at stemme på mig. Det er jeg meget glad for, skal I vide.

Min weblog har aldrig været skrevet med intentioner om andet end at have det sjovt. Den er skrevet, for at få afløb for skrivekløen, måske være heldig og underholde lidt med mellemrum og ellers har den bare været mit domæne, hvor jeg suverænt har kunnet bestemme indhold og udseende. Min legeplads.

Webloggen er som sagt min legeplads, men den har også skabt så utroligt mange oplevelser for mig. Jeg har mødt mennesker, som jeg ellers aldrig havde mødt. Jeg har fået opgaver, som jeg ellers aldrig ville have fået. Jeg har fået nye venskaber. Nogle lige om hjørnet og andre med mange tusinde kilometer mellem os, men allesammen til daglig glæde for mig.

Jeg har gennem webloggen og hele miljøet omkring den fået indblik i så mange forskellige liv, som ellers havde været ubekendte. Jeg er blevet et meget rigere menneske og sådan kan ord og billeder være med til at udvide verden, selvom man opholder sig i en lille, nordjysk forstad med weekendgader, som minder om de bilfrie søndage tilbage i halvfjerdserne.

Dybest set er jeg vist temmelig overvældet over, at mine hverdagsbetragtninger kan ende som Årets Weblog 2007 og én ting er helt sikkert; det havde jeg ikke set komme, da jeg i maj 2003 skrev det første indlæg om ingenting. Sikke noget…

Endnu en gang tusinde tak til alle jer, som tog jer tiden til at stemme. Det bliver en dejlig søndag :-)