12

Salighed

Siddende i sofaen kan jeg høre regnen slå mod ruden, men det gør ingenting, for indenfor er der varmt og hyggeligt og tryghedsfaktoren skal medregnes, når man gør velbehag op. Jeg hygger mig skrækkeligt.

I køkkenet pusler Kenneth. Han smører mad til os. Der panderistes rugbrød og jeg kan dufte det, så maven sukker.

Haven

Imens jeg venter, ser jeg Hvem vil være millionær. Ser er måske en overdrivelse, for jeg lytter mere end jeg ser, mens Haven vokser frem mellem mine hænder. Jeg er næsten halvvejs nu. Det bliver varmt, bredt og smukt med farvespil og mønster.

Julerester

Når maden er spist, skal der brygges en god kande te. Indtil det er sket, er der forbud mod at røre opsatsen med juleresterne. Det er nok godt det samme, for der skal gerne være appetit til sild, gorgonzola og flæskesteg. Jeg kan mærke, at den er der, appetitten.

Om et øjeblik… åh, salighed.

Du vil sikkert også kunne lide