8

En kold…

En kold fra kassen får en helt anden betydning, når der ligger sne på alting…

En kold fra kassen

Sneen ligger her stadig, men ikke i et tykkere lag end det er til at holde ud. Nu er her bare smukt hvidt tæppe, som pynter gevaldigt i en have, som ellers er trist nok i disse måneder.

Oskar, vores mærkelige hund, som HADER regnvejr, er til gengæld helt vild med sne, så han står konstant og piber ved havedøren, for han vil ud at lege i sneen. Jeg forbarmede mig tidligere og tog en rask omgang tag-fat med ham derude. Nu er han heldigvis træt.

Inde i sofaen er der lunt og godt og med stearinlys, varm te og Tiffany på pindene, skal aftenen nok få ben at gå på. Jeg satser stort og prøver en ny teknik. Jeg strikker vanten på 2 rundpinde. Det fungerer umiddelbart rigtigt godt, for jeg kan lide de lidt længere stræk, inden jeg skal skifte pind, men jeg er spændt på at se skiftene mellem pindene, når jeg når et lille stykke længere. Umiddelbart virker det til at være vanskeligt at få strammet maske/garn tilstrækkeligt til, at skiftene bliver usynlige, men vi får se.

Jeg fristes til at sige “På med vanten, Liselotte”, for det går jo. Trods alt.

Du vil sikkert også kunne lide