18

Omvendelse

Jeg er utrættelig, når det kommer til jagten på noget, jeg gerne vil have. Sådan er det endda, når vi snakker te. Jeg er temmelig tosset.

De absolut sidste to dåser julete, der har været at opdrive, er sendt fra Specialkøbmandens lager og direkte ind på mine hylder, så nu er der julete nok til en tid.

Kusmi

Lageret er ved at være fyldt op og jeg er igen begyndt at drikke te om aftenen.

Engang drak jeg udelukkende te. Jeg rørte aldrig kaffe, men så fik jeg smag for det og det var praktisk, for Kenneth var ikke meget for te. Nu er det omvendt. Kenneth er begyndt at holde af aftenens te, så der skal et bredt udvalg til, synes jeg.

Juleteen får jeg for mig selv, men Spicy Chocolate, Paris og Saint Petersbourg er Kenneth omtrent forfalden til.

Jeg elsker, at der er et bredt udvalg og at teen er så forskellig, så der er en smagsoplevelse, som passer præcis til Kenneth denne aften. Gad vide hvad han vælger…

Specialkøbmanden var forøvrigt det sted i København, jeg altid skulle forbi, når jeg var i centrum. Det er ikke få timer jeg har brugt derinde, på at købe ingredienser til sjove, vellykkede og mindre heldige eksperimenter og så har de et skønt udvalg af alskens sjældne sager. Jeg kom helt til at savne dem, da pakken ankom. Måske jeg snart skulle et smut forbi.

Du vil sikkert også kunne lide