17

En blandet landhandel af en dag

Jeg faldt i et spil Rome og så gled alle gode intentioner mig af hånde…

Uha…

Jeg glemte tid og sted, men jeg glemte vist også, hvad hænderne foretog sig, men sikke en eftermiddag med lidt spil. Det er meget længe siden jeg sidst har brugt computeren til at spille på, men jeg var hurtigt fanget igen.

Engang spillede jeg Age of Empire. Faktisk var jeg rigtigt god til det og spillede turneringer ude i Zonen, som var mødestedet for tosser som mig, som godt kunne lide at tæve løs på alle drengene, lige indtil de forvandledes til stortudende tøser.

Jeg opgav det, da drengene ville til at smide med atomvåben og syntes, at de gamle spil blev for kedelige. Jeg havde det lige omvendt. Jeg elskede ridderne og den store portion strategi, der skulle lægges for dagen, for at vinde spillet. Måske det var strategi og kløgt, mere end det var rå muskler jeg vandt med…

I dag genoplivede jeg trangen til stratgisk tænkning. Det var helt rart og bagefter kunne det snildt afløses af lidt tøsesysler, så nu er der TO tommelfingre i Tiffany og tilbage står kun, at hæfte alle løse ender, vaske og blokke, så er de så klar, som de kan blive.

Tiffany

Det har været sjovt at bide skeer med Fair Isle og jeg tror godt, det kunne ende med endnu en omgang mønsterstrik. Jeg er i hvert fald ikke skræmt endnu.

Du vil sikkert også kunne lide