6

Lige efter mit hovede…

Det er sommer og vi har spist sukkerkringler…

Sukkerkringler

Akkeja, hvor har vi spist sukkerkringler. Og drukket te. Og snakket. Og været på havevandring og gjort ved, for vi er ikke til at stoppe, når vi først kommer i gang, Ella og jeg. Faktisk løber tiden altid alt for stærkt. Om jeg forstår det.

Tøserne endte med at fortrække indenfor. De er solskyende tosser, som hellere ville sidde inde på Olines værelse – i skyggen. Det forstår jeg ikke, for der er ualmindelig dejligt udenfor og vi har nydt, at sommeren fandt Nordjylland i dag.

Jeg har også nydt selskabet. Det er helt, som det plejer at være. Der er ikke så meget at gøre ud over bare at nyde og være til stede. Det kunne jeg lige klare og nu er jeg tanket helt op igen, varm i maven og svært tilfreds med livet. Uhm.

Du vil sikkert også kunne lide