10

Så var der lige den award…

awardJeg burde være i fuld gang med at uddele awards til både højre og venstre, for jeg har modtaget og skulle egentlig give videre, men jeg synes det er så svært, for der er så mange, som jeg gerne vil fremhæve og jeg har frygteligt svært ved bare at vælge ganske få.

Jeg vil i stedet for opfordre dig til at tage et kig på listen med Nogle at gæste, som ligger i sidebaren. Den rummer blandt andet links til alle de blogge, som gør mit liv meget mere farverigt end det ville være uden de mange ture indenom, når tiden tillader det.

Når jeg skal fremhæve noget af det jeg får ud af at blogge og følge andre, som gør det samme, siger jeg gerne, at det gør mig rigere. Jeg mener det. Jeg får indblik i mange måder at leve liv, jeg bliver konstant inspireret både kreativt, men ikke mindst til at bruge intellektet. Jeg fortaber mig i en tanke foranlediget af et andet menneskes måde at anskue verden på og det er for mig en stor rigdom, at kunne hente både kreativt og intellektuel brændstof ude hos jer.

Jeg kunne anbefale utallige weblogs, fordi de skrives af mennesker, som med vid, kærlighed og humor formår at skildre deres hverdag. Dem elsker jeg. Det er dem, som giver mig mulighed for at agere vindueskigger uden risiko for polititilhold og på den måde bliver jeg klog på hvad de spiser på Lolland, hvordan de tilbringer aftenen i Albertslund eller hvor mange fasaner, der går rundt på Fyen. Lune, humor og ægthed er fællestræk, som for mig gør dem læseværdige.

Jeg kunne også anbefale en flok af dem, som er tungere at danse med. Dem, som fordrer åndelig opvakthed, hjernevindinger og brændsel på tanken, inden man melder sig under fanerne derinde. De, som fordrer reflektion kombineret med langsom og omhyggelig smagen på hvert eneste ord og ikke mindst lysten til fordybelse. Dem er jeg også vild med.

Jeg elsker begge dele. Jeg har en alenlang liste, som rummer begge de sider af Blogland og kan kun opfordre dig til, at fordybe dig i nogle af mine links, for jeg kan slet ikke vælge. Det er helt umuligt, synes jeg. Jeg vil meget hellere anbefale dem allesammen, så værs’go at gå ombord, du får en omstigning til rigdom.

Du vil sikkert også kunne lide