16

Solskin for nar

Endnu en dag

Endnu en formiddag er tilbragt i sengen. Feber og nu ondt i ørerne gør sit til, at jeg er slatten. Stemmen er omtrent forsvundet, men det er der sjovt nok ingen, der klager over.

Til gengæld er jeg der, hvor jeg er begyndt at gennemtrawle de gamle magasiner, for at dybdelæse er helt umuligt og så er den slags fortrinligt, fordi man kan nøjes med at lade sig underholde af billederne. De kræver bare et stumt “Næ”, “Ih” og “Åh” ind imellem, når jeg falder over et eller andet fantastisk.

Solen vækkede mig for et øjeblik siden, da jeg var i gang med min tredje lur denne dag, men man skal vist ikke lade sig narre, for der er blæst, som kan vælte de fleste omkuld ude i verden. Alting knager og brager i et gammelt hus som vores, så der er en lydkulisse, som ville være enhver gyser værdig. Jeg håber det holder, for jeg er ikke ligefrem i humør til dramaer, som strækker ud over dem, der opstår, når jeg skal vælge mellem de forskellige teer og slet ikke kan overskue det.

I morgen vil jeg kunne skrive, at jeg har det bedre. Jeg vil!

Du vil sikkert også kunne lide