23

Endelig en opskrift!

Kan du huske min yndlingstrøje? Den der hybrid, som var inspireret af Kenneths første Cobblestone og som siden har hængt på mig? Hvis ikke, er det kun fordi vi to ikke har mødt hinanden endnu. Jeg har den ALTID på.

Så mange har spurgt efter en opskrift på den trøje og jeg har lovet og lovet og trukket den i ørerne og lovet lidt mere og i virkeligheden bare udsat nedskrivningen af opskriften i evigheder, fordi det er noget, som jeg er utroligt ringe til.

Det har taget næsten en hel dag. Det tog faktisk latterlig lang tid og krævede spandevis af varm kaffe, hjernevindinger, som jeg slet ikke kunne finde og finpudsning efter finpudsning, men nu tror jeg den er der.

Mønstret kan du nu købe ude i min Etsy-Shop. Jeg håber, du har lyst :-)

Du vil sikkert også kunne lide