8

Jeg skal ikke klage

Nu kom så hosten. Jeg vidste det. Jeg ville ikke slippe for den, men til gengæld er feber og hovedpine væk og hellere hoste, selvom hals og svælg protesterer hver eneste gang.

Selv stemmen er langsomt ved at vende tilbage. Jeg lyder hæs og ru, som en, der har drukket for meget whiskey og intet kunne være mere forkert. Jeg drikker aldrig whiskey, men måske jeg skulle begynde, som en del af en kur, som er hjemmestrikket, men effektiv? Nej, jeg tror det ikke. Det smager ikke godt og gør træt. Det sidste er ikke nødvendigt. Det klarer jeg så udmærket selv for øjeblikket.

Fødselsdagskort

Jeg skal skrive fødselsdagskort. Egentlig har jeg en invitation til stor fødselsdag denne weekend, men jeg håber vinden vender og jeg ender med at føle mig frisk, for lige nu ser det ikke just opløftende ud. Jeg synes det er en uoverskuelig opgave, at skulle samle kræfterne, men der er tid at løbe på.

Solen skinner. Jeg har det faktisk bedre. Jeg skal vist ikke klage.

Du vil sikkert også kunne lide