11

Forfærdelig forkælet med alt fra chokolade til …

Vi har bare verdens sødeste kunder og ind imellem bliver jeg/vi forfærdelig forkælet med alt fra chokolade til … ja, i dette tilfælde en smuk, hjemmesyet projektpose til mit strik.

Jeg elsker mine projektposer og I har hørt en del om dem. Jeg ved det, men jeg synes bare, at de er både praktiske og smukke. Jeg har dem i mange forskellige størrelser og jeg glæder mig til, at mit værelse bliver færdigt, for så skal symaskinen frem og jeg selv i gang, men indtil det sker, nyder jeg de små og smukke poser, jeg allerede har og nu er der jo kommet en ny til samlingen :-)

forfærdelig forkælet med alt fra chokolade til ...

I forbindelse med vores årligt tilbagevendende WWKIP-dag er der gæster fra nær og fjern. Nogle af de trofaste kommer blandt andet kørende fra Sjælland år efter år og vi bliver bare så utroligt glade, når de melder deres ankomst, for tænk at de kører den lange vej for blandt andet at deltage her hos os. Det er en festlig dag, men det er nu alligevel imponerende, når vi får snakket med gæsterne og opdager, hvor langt væk mange af dem bor.

I år havde nogle af vores dejlige gengangere en gave med til mig og jeg er SÅ glad for den. Jeg ville blive glad uanset, men denne gave er der særlige tanker bag, for bogstaverne skal naturligvis referere til ordjongløren, der lever indeni mig og jeg valgte ikke at spørge, om de hentydede til, at jeg kan høres konstant og uden anstrengelse, når jeg er i nærheden, men regnede bare automatisk med, at det handlede om ordene herinde. Man skal vælge sine sandheder med omhu, ved I ;-)

Den er foret med skrigende grønt og blankt stof og jeg ELSKER, at den råber, når den åbnes. Det er lidt ligesom mig, er jeg bange for …

Tusinde tak for omtanken, Lona og Helle. Jeg er flyttet ind :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide