8

Tiden skal jo gå…

Kan man ikke andet, kan man strikke striber og så er Noro ikke det værste at gøre det i, så det gør jeg. Manden i mit liv skal plages med et halsarrangement i tusinde farver og det skal han, fordi min gæst ikke holder fri, når jeg gør…

Halstørklædebegyndelse

Sjældent har jeg mødt mere flittig medarbejder end min gæst, så jeg synes jo i grunden, at det er ærgerligt, at chefen ikke ser hvor dedikeret hun er.

Hun glemmer at holde pauser og når til et stadie, hvor det er ved at kræve stok eller rollator at komme i lodret stilling og kosten har vi heller ikke de store udgifter på, for vi lader bare være med at minde hende om at spise. Hun er nem.

Om lidt vil jeg tvinge hende til at holde fri. Der må være en grænse og jeg trænger til underholdning ;-)

Du vil sikkert også kunne lide