12

Den nåede frem!

Mens jeg sidder stille ved spisebordet og overvejer forsigtigt at udfordre armene, bliver jeg pludselig så glad over at få et håndfast bevis for, at verden er skrumpet og netværk af enhver tænkelig slags bliver håndgribelige, når jeg læser med ovre hos Dortheivalo

Morgenhygge

Kan du huske da jeg var i Frederikshavn og blev så vældig optaget af Mary Arctica? Dengang jeg skrev, at et ophold som blind passager formentlig ville have givet mig en fantastisk oplevelse af Grønland.

Jeg skrev også, at Mary ville tage turen ud omkring Grønlands Havnen, inden den satte kursen mod Grønland og jeg fandt sejlruten og de estimerede tidspunkter for ankomst til de forskellige havne. Det læste Dortheivalo på siden her og tænk engang, den er nået derop og hun tog et billede af den, så jeg kunne se, at den var nået godt frem.

Jeg elsker sådan noget. Jeg synes det er fantastisk, at jeg står hernede i Danmark og fotograferer skibet og Dorteivalo står helt oppe nordpå og gør det samme nogle uger senere. Det der bare var ord er pludselig blevet til noget håndgribeligt. Tak fordi du gad, Dortheivalo – det gjorde lige min dag lidt sjovere og rigere :-)

Du vil sikkert også kunne lide