9

Minutter sparet

Mit absolutte favoritværktøj har været på arbejde. Krydsnøgleapparatet har vundet et par nøgler af den gode shetlandsuld, så jeg er klar til at strikke lidt videre på den grå Liselotte. Jeg er ved ærme nummer to. Det går fremad. Langsomt, men sikkert.

Jeg strikker ikke fordi det er spændende, men fordi jeg kender resultatet og ved, at jeg elsker disse små, korte cardigans, som hænger på mig konstant.

Krydsnøgleapparat

Jeg har to i forvejen. En camelfarvet og en lyseblå. Begge er i brug på skift, så jeg ved, at jeg kommer til at bruge den grå, som er på trapperne. Den bliver skøn til en sommeraften, hvor vi trækker tiden på terrassen og der derfor er brug for lidt varme om skuldrene.

Endnu et nøgle

Krydsnøgleapparatet sparer mig for en frygtelig bunke tid og besvær. Det tager kun et minuts penge at lave et nøgle, som ved håndkraft ville tage væsentlig længere tid at vinde op. Man kan sagtens klare sig uden apparatet, men hvor er det en velsignelse, når man har et.

Jeg tror, jeg vil lave mig en kande varm te og smide stængerne i sofaen. Jeg fortjener det.

Du vil sikkert også kunne lide