2

Morgenmasker

Morgenmasker kalder jeg de masker, jeg når at strikke, inden jeg skal køre på arbejde.

I går morges blev det til nogle ganske få runder på Lille Dahlia Romper af Lene Holme Samsøe fra bogen Kærlighed på pinde. Den titel passer perfekt på det stykke strik, jeg er i gang med i den skønne, kanelfarvede Merino Raggi Blanch.

Garnet er utrolig lækkert. Blødt og eftergivende og så skjuler det, at mine hænder efterhånden er så slidte, at jeg har svært ved at fastholde en jævn spænding, men sikke en lækker lille romper, der bliver ud af det.

Jeg strikker mere baby-strik, fordi vi jo er så velsignede, at vi skal være bedsteforældre for anden gang i slutningen af november.

Morgenmasker kalder jeg de masker, jeg når at strikke, inden jeg skal køre på arbejde.

Jeg elsker de morgener

Det er godt for min start på dagen, hvis jeg lige når en runde eller to på et stykke strik, for jeg finder tilbage til mig selv, mens roen langsomt finder vej helt ind i sjælen.

Når jeg har siddet en times tid i eget selskab, er jeg klar til at tage livtag med dagen, der venter forude.

I går var jeg træt

I går var jeg brugt allerede, da jeg stod op. Brugt på den bedste måde, jeg overhovedet kan tænke mig. Brugt af en skøn weekend med Elias på første overnatning.

Alt gik på bedst tænkelige vis. Der var ikke én eneste gang med andet end en glad og tilfreds lille spradebasse, der nok forstod at holde os til ilden.

Han kryber nu. Kryber med en hastighed, der tog pusten fra mig, for jeg havde travlt med hele tiden at holde øje med, om vi havde husket at fjerne alt, der kunne afstedkomme ulykker i hænderne på en dreng på lige godt 9 måneder. Han forsøger at rejse sig op af alting. Han hiver ting ud af skuffer og skabe. Han fandt endda vej ind i mit garnværelse og tømte et par poser der også.

Han var O V E R A L T.

Vi havde travlt. Hele tiden. Det var sjovt og vi nød hvert sekund, men ærlig talt var vi også lidt trætte, da hans forældre hentede ham hjem igen. Vi er ude af træning med de der vilde babyer med energi, der kunne holde en mellemstor provinsby kørende med strøm uden nogensinde at rende ind i problemer. Vi havde det så sjovt og vi gentager gerne til HVER en tid. De unge mennesker skal bare sige til, så står vi klar!

Morgenmasker kalder jeg de masker, jeg når at strikke, inden jeg skal køre på arbejde.

Derfor er morgenmasker velkomne. Til at give ro og samle fokus. Til afslapning og glæde. Til at samle lidt af de kræfter, der var lidt langt væk i går morges.

I dag bruger jeg naturligvis det at strikke til at få skabt endnu en god start på en skøn tirsdag.

Rigtig god dag derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide