16

Blåbærdrengen & Blødheden

Blåbærdrengen & Blødheden har absolut ingen sammenhæng som sådan. Ikke andet end, at de begge havner lige her på siden i dag. En grå onsdag i februar.

Jeg sidder med hold i nakken og en fod, der er gået amok i smerter, fordi en knogle og nogle sener er blevet generet af en lidt for stram støvle. Det sidste har varet i en uge nu og jeg er mægtig træt af det. Det betyder nemlig, at jeg dårligt kan støtte på foden og at være gjort ukampdygtig af fysikken, er jeg umanerlig dårlig til.

Jeg er tilset af sagkundskaben. Det er bare irriterede sener og øm knogle, der er i spil, men hvor er det dog irriterende.

Så er det godt at have lidt adspredelse i form af lidt strik. Ikke kompliceret. Ikke tidskrævende. Bare ligetil.

Blåbærdrengen & Blødheden har absolut ingen sammenhæng som sådan. Ikke anden end, at de begge havner lige her på siden i dag. En grå onsdag i februar.

Alt for lidt strikketid

I den sidste uges tid er det ikke blevet til meget strikketid, for der er praktiske ting at gøre, selvom det foregår lidt på en fod og med fare for at vælte. Alligevel er der små øjeblikke, hvor der kan strikkes lidt, så det er der blevet.

Tre små Sophie Scarf er det blevet til. Det sidste af dem strikket i 100% Cashmere og lækkert som bare pokker…

Det er strikket med garnet lagt dobbelt og vejer mindre end 25 gram. Det varmer helt vidunderligt og så er det blødt og blidt om hals og nakke. Det har kostet den nette sum á 79.95 at strikke sådan en lille luksus, så der kan de fleste af os vist være med.

Blåbærdrengen & Blødheden har absolut ingen sammenhæng som sådan. Ikke anden end, at de begge havner lige her på siden i dag. En grå onsdag i februar.

Blødhed til Blåbærdrengen

Jeg tænker faktisk, at sådan et lille, blødt tørklæde ville være lækkert til Elias. Måske et blåt af slagsen, som kunne både varme og pynte og så er blødheden uovertruffen.

Jeg kalder ham for Blåbærdreng lige nu. Han er nemlig VILD med blåbær, så dem er jeg lagerførende i, når han er på visit. Han lader ingen gå til spilde, så han får også lov til at spise dem på de lyse trægulve. Han har endnu ikke spildt og skulle det ske, er der jo basis for et fint minde.

Blåbærdrengen & Blødheden har absolut ingen sammenhæng som sådan. Ikke anden end, at de begge havner lige her på siden i dag. En grå onsdag i februar.

Jeg strikker sikkert flere små halsklude

Jeg fortsætter sikkert strikke-odysséen med flere små varmere, mens jeg venter på, at foden falder på plads igen. Jeg har udsigt til 9 timers bilkørsel i weekenden og det lader sig ganske enkelt ikke gennemføre, hvis ikke der snart sker en markant bedring, så jeg krydser fingre.

Jeg skal fejre min skønne svigerinde. Jeg VIL fejre hende. Du må godt krydse fingre …

Tak :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide