19

Rabarber på gammeldags manér

De der rabarber lokkede jo så frygteligt, så der var ikke langt fra tanke til handling. Jeg hentede et dejligt bundt ude ved terrassen, hvor de står og pynter, klargjorde dem og smed dem i en gryde med god rørsukker og en stang af den gode vanille. Snart duftede der fortryllende af sol og sommer i køkkenet og så var det oplagt, at invitere til aftensmad med indlagt dessert af den gammeldags slags. De gad godt…

Rabarbersupplement

Så var det pludselig, at jeg kom i tanke om, at Ole med sikkerhed kan bruge lidt hjemmelavet mad og garanteret også lidt sødt til kaffen, så ned bagest i haven, hvor rabarberne også vokser i vildskab. Jeg hentede lidt ekstra, for der skal ikke mangle…

Putrende rabarber

Nu putrer det hele i gryden på komfuret og her dufter, så tænderne løber i vand. Makroner og flødeskum skal der til, så det skal hentes om et øjeblik, men så er det også næsten klar. Det er så nemt. Det skal nok blive godt…

Du vil sikkert også kunne lide