11

Lige nede om hjørnet

Lige nede om hjørnet høres lyden af en motorsav. Jeg ved godt, hvad der foregår, så selvom begejstringen for maskiner af den art er begrænset, kan jeg ikke lade være med at tage et kig.

Vi har jo en aftale med en lokal træskulptør, så jeg ved godt, at det er ham, som er ankommet.

Allerede den anden eftermiddag opdagede jeg, at han havde været forbi. Der var boret hul til det første fuglebo, så starten var gået. Jeg var så spændt, for jeg kunne se sorte streger på stubben. Streger, som indikerede, at han allerede havde tænkt tanker omkring stammens skjulte figurer.

Nu er han i gang. Motorsaven graver sig stabilt ind i træet og jeg ved, at han har tænkt tanker om jordklode og mennesker. Det lyder spændende og han lover mig, at der bliver plads til fuglegemmer i stubben også. Det bliver akkurat, som jeg havde forestillet mig.

Jeg glæder mig til at følge arbejdet. Det er en lang proces, som bliver interessant at følge, for der er ingen garantier for slutresultatet. Måske gemmer stubben på noget helt andet end mennesker og klode, som han siger. Jeg er åben for stort set hvad som helst.

Du vil sikkert også kunne lide