23

Ny vognpark

Michael har fået ny bus. Den er utrolig flot og blev selvfølgelig behørigt beundret. Utroligt lækker, perfekt indrettet til Michaels behov og med mulighed for at komme på langfart, så der venter vist en dejlig sommerferie forude.

Sparegrisen, min nye bil, holder ved siden af. Den er knapt så fancy, men den er fin og så har den endnu ikke skudt airbags af i utide. Diesel Daisy er pensioneret. Jeg stoler ikke en brik på hende længere og føler mig meget utryg ved tanken om at skulle køre i hende, så nu elsker jeg i stedet min lille sparegris, som blandt andet fragtede mor og mig til Fur i fineste stil. Sikke et held, at Kenneth er handlingens mand.

Tirsdag gentog jeg nok tusinde gange, at jeg ALDRIG mere ville køre i Diesel Daisy. Måske mest af alt fordi, jeg havde brug for at sætte ord på det chok, som fortsat sad i kroppen. Tirsdag aften meddelte Kenneth, at han næste morgen ville tage toget til Helsingør, for at hente en ny bil til mig. Onsdag nat ankom Sparegrisen og ved I hvad? Der er så meget radiobil over den Lupo, at jeg sidder med et grin klistret hen over ansigtet, hver eneste gang jeg kører i den. Det er i orden med mig. Jeg elsker at grine.

Nå ja… og så kan den ikke køre stærkere, end jeg beholder tilladelse til at føre bil i Himmerland et stykke tid endnu ;-)

Du vil sikkert også kunne lide