7

Langsom onsdag

Min familie nærmer sig medalje i langsom dovenskab og sløv opvågnen. Der er ikke meget spark i dem, så jeg sparker lidt alene. Det er heller ikke så ringe endda, selvom stranden ikke får mit visit i dag.

Først lidt frokost. Rester fra i går. Kartoffelmadder er mine yndlinge…

Det hele gør godt og sammen med iskold cola, nærmer det sig en himmerigsmundfuld, som jeg sidder der i skyggen, mens solen langsomt bevæger sig rundt om huset.

Bagefter er det tid for siesta… stille, for mig selv i skyggen under parasollen. En god bog, overraskende god faktisk, Isprinsessen af Camilla Läckberg. Den fulgte med et blad for en uge eller to siden. Nu passede den lige ind på bænken, som sagtens holder skansen, mens jeg slænger mig dovent.

Om lidt er det vel tid for en lur. Jeg stod tidligt op. Alt er godt.

Du vil sikkert også kunne lide