17

Hæklet fest…

Jeg er ikke rask i dag. Det er rigtigt kedeligt, er det. Jeg drikker cola og spiser bananer. Så siger jeg ikke mere. Ydrkkk…

Pauserne kan heldigvis bruges til lidt fornuftigt, som kan smides med mellemrum, uden efterfølgende katastrofer, så jeg hækler kant og vasker. Nu tørrer skidtet.

To meter fest. Det er hvad det blev til. Der er brugt to nøgler Noro Kureyon Sock Yarn (farve S95 og S185) og et mønster, jeg fandt ovre ved Nurhanne. Jeg endte med at anvende 132 gram garn ialt.

Jeg har valgt at give tørklædet en uldvask i maskinen, for garnet er som udgangspunkt stift og usamarbejdsvilligt, så det vil noget. Jeg satsede og regnede med, at det ville gøre en forskel med en tur i sæbevand. Jeg tror, at jeg havde ret. Umiddelbart virker det noget blødere og rarere at skulle bruge om en vinterhals.

Om jeg kommer til at bruge det? Det ved jeg ikke, men det var altså rigtigt sjovt at lave :-)

Du vil sikkert også kunne lide