20

Skinger opera eller hvordan Gollum sneg sig ind alligevel

Opera

Det lille strikkehæfte Fin og finurlig byder på modeller strikket i uld & mohair i skøn forening og eftersom det er nogle af mine yndlingskvaliteter og endda nogle af de kvaliteter, Kenneth har på hylderne til utroligt gode priser, måtte jeg selvfølgelig erhverve opskriftssamlingen.

I hæftet er modellen Opera af Torhild Trydal. Den kan jeg lide. Jeg kan også lide Gollum, så hvorfor ikke kombinere de to? Som tænkt, så gjort. Om lidt er den færdig til brug. Jeg mangler bare lige ærmerne, så det kan ikke tage lang tid, før vi sammen er klar til sensommerdage med høj sol og frisk luft. Vi kunne jo samle pærer og brombær sammen, tænker jeg. Eller plukke de sidste georginer.

Èt er sikkert, jeg er vild med både kvaliteterne og farven, så jeg glæder mig, til jeg igen har strikketid :-)

Du vil sikkert også kunne lide