14

Og så gik der (natte)tid med det …

Jeg fik en idé til et hæklet tæppe og så gik der (natte)tid med det, skal jeg love for.

Tæppet er blevet skønt og jeg ved, at det vil vække glæde hver eneste gang, jeg sætter mine bare tæer på det, men ved alle strandskader i verden, hvor har det da også været dyrt i tabt nattesøvn.

Jeg fik en idé til et hæklet tæppe og så gik der (natte)tid med det, skal jeg love for.

Den fede Blackhill Chunky Merino & en hæklenål #10

Det er hæklet i vores fede Blackhill Chunky Merino og det var sjovt at hækle, men også lidt krævende for mit bevægeapparat, som allerede på en almindelig hverdag er belastet af det slid, jeg de sidste mange år har udsat det for. Stædig insisteren resulterede i, at jeg siden har haft ustyrlig ondt og jeg har faktisk været på smertestillende de sidste mange nætter, for at få en smule søvn. Jeg er et fjols …

Jeg burde have vidst …

Det kan ikke komme som nogen overraskelse. Jeg burde have vidst, at det tunge arbejde ville sætte sig i min ryg, skulder og hænder, men jeg havde det sjovt og glemte det. Det har jeg siden betalt prisen for, men se lige, hvor fedt det tæppe er …

En flakon fra cyberspace

Jeg brugte 7 nøgler til tæppet, som måler en lille meter i diameter. Jeg fandt en flakon på nettet og lod den danne basis for tæppet. Reultatet er forrygende og jeg ville sådan ønske, at jeg havde kræfter til at hækle et gult af slagsen, men ikke om jeg tør. Jeg har ikke sovet den sidste uge, så jeg tror lige, at jeg holder mig fra de hæklede tæpper for en tid.

Jo, jeg prøver da igen. Nogen mennesker bliver aldrig klogere …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide