9

Den fineste gave

Det er altså ikke min fødselsdag endnu, men jeg har en dejlig veninde, som ligner mig og derfor er ved at sprænge ved tanken om, at der ligger en gave og venter på at blive givet. En gave, som man er fuldstændig sikker på, er helt rigtig. Det er frygteligt, at skulle vente på at forære den væk…

I går var Ella og AC herude til lidt mad. Ella besluttede sig for, at vi godt kunne sige, at det var i går, vi fejrede min fødselsdag. Så kunne hun nemlig tage min gave med. Den slags skal altså afleveres og ikke brænde i lommen, så som tænkt, så gjort og hvor havde hun ret. Det var den helt rigtige gave!

For mindre end en måned siden smadrede jeg min yndlingskop. En tidlig morgen, hvor jeg ikke var helt frisk, faldt den ud af mine hænder og den var altså ikke kompatibel med klinkegulv, så det endte grimt.

Nu har jeg en ny yndlingskop. Farven har en lidt anden lyd, men den er absolut ikke mindre smuk, så jeg kan fremover nyde vinterteen på akkurat samme vis, som jeg hidtil har gjort. Fra en smuk, robust tekop fra Keramoda i Lønstrup.

Tænk at Ella og Ole har taget turen til Lønstrup, for at glæde mig. Det er lykkedes. Tusinde tak til hele familien fra Vejgård. I gør mig så glad :-)

Du vil sikkert også kunne lide