15

Julekort 2008

Så er julekortene kommet fra tryk. De er blevet til dejlige, morsomme og uglede billeder på den jul, som venter lige om hjørnet. (Du kan se samtlige motiver lige her).

Kortene er str. A6 (100 x 148mm). Kortene er uden tryk på bagsiden, så der er god plads til din hilsen. De er trykt på 350 g silk, som svarer til det postkort normalt er trykt på. En god kraftig kvalitet.

Kortene er pakket med henholdvis ti eller tyve kort med ialt fem forskellige motiver. Ti postkort koster 50 kroner, men køber du tyve styk, koster de den nette sum af 75 kroner.

Det koster, ifølge Post Danmarks takster, 9,75 kroner at sende ti postkort indenlands. Til EU koster det henholdsvist 15,50 kroner og til det øvrige udland koster det 22 kroner. Køber du flere kort end ovenfor beskrevet, koster det naturligvis en smule mere at sende dem.

Der er også begrænset mulighed for at købe motiverne fra sidste år, hvis du ikke fik dem med. Det vil være muligt at købe dem alene eller i kombination med dette års julekort.

Køb kortene her!

Skulle du være interesseret i at købe julekort af mig, men har du ikke mulighed for at købe dem via Etsy, skal du være meget velkommen til at henvende dig på min email, som er: liselotte[snabela]slagtenhelligko[prik]dk. Mærk gerne emailen “Postkort”…

…så aftaler vi, hvordan du betaler. Skriv meget gerne i din email, om du ønsker at betale ved bankoverførsel eller hellere vil sende pengene og husk at skrive modtagers adresse, så jeg ved, hvor de skal sendes hen.

Skriv endelig også, hvordan du ønsker at kombinere dine kort, men minimumsalg er ti styk af henholdsvis 2008 eller 2007, så ønsker du begge pakker er salget altså minimum 20 kort.

Det vil glæde mig rigtigt meget, hvis du har lyst til bestille og jeg sender dem hurtigst muligt, så du kan komme i gang med det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide