16

Verdens største trøje

– det er Kenneths brune sag i islandsk uld. Jeg fumler og famler, drejer og bander, mens jeg strikker videre og videre og videre…

Nu mangler kun ærmerne og det burde ikke tage alverdens tid, men jeg synes godt nok, at der er meget uld i den trøje og jeg er frygteligt misundelig, for garnet er helt fantastisk og trøjen ender med at blive helt igennem lækker. Jeg kan mærke, at jeg bliver nødt til at strikke endnu en trøje til mig selv. Jeg kunne sagtens finde på at gentage succesen fra sidst, for den trøje er snart det eneste jeg går i, når jeg kan slippe afsted med det. Jeg elsker den, men garnet er ikke nær så lækkert og helt sikkert ikke halvt så slidstærkt, som den islandske uld Frida sendte herned.

Måske jeg skulle strikke en lysegrå med koksgråt mønster eller en brun med råhvidt mønster eller…

Det tror jeg. Snart.

Du vil sikkert også kunne lide