12

Jeg er stadig i gang med at vaske

Pludselig er det sidst på eftermiddagen og jeg opdager, at jeg stadig er i gang med at vaske og tørre de sidste ting, inden vi skal pakke. Jeg bruger det, der er nærmest; tagrenden. Det er ikke kønt, men det er jo kun mig, der kan se det. Og dig …

Pludselig er det sidst på eftermiddagen og jeg opdager, at jeg stadig er i gang med at vaske og tørre de sidste ting, inden vi skal pakke.

Haven er grøn og frodig lidt endnu, men netop i dag fornemmer jeg det kommende efterår i luften. Det er svært at forklare, hvad det er, men det er den måde solen står på himlen på. Det er luften. Måske endda duften udenfor. Det er svært at sætte fingeren på, men i dag mærker jeg tydeligt, at dette er sensommeren.

Hvor er vi heldige, at vi forlænger sommeren

Jeg er slet ikke klar til efterår. Jeg elsker efteråret, men det skal holde sig på afstand længe endnu, for vi har jo slet ikke fået nydt sommeren endnu. Vi er meget heldige, at vi får muligheden for at forlænge sommeren med nogle uger, når vi rejser i morgen.

De tre overnatninger byder på 25, 29 og 32 grader, så man kan vist roligt sige, at vi bevæger os mod sommer. Der bliver nok ikke brug for de store eller uldne gevandter, så jeg vasker bomuld.

Jeg vasker nu alligevel lidt uld også

På bordet ligger endnu et Exploration Station til tørre. Det blev færdigt for en times tid siden. Jeg har bevæget mig helt udenfor normalt farvevalg, men det er blevet virkelig smukt og jeg tror, at det bliver et af dem, der vinder ved nærmere bekendtskab.

Det er de røde farver, jeg aldrig bruger. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om dem, men blot fordi de aldrig har talt til mig, som de kolde farver gør det. Underligt nok, for jeg får altid mange komplimenter, når jeg ifører mig rød. Jeg burde bruge mange flere farver. Jeg burde …

Sjalet er strikket i en blanding af Alegria fra Manos de Uruguay, Merino 500 fra Handdyed.dk og et fed håndfarvet strømpegarn af nu glemt oprindelse.

Kufferten skal findes frem af gemmerne

Mens det ligger og tørrer, bærer jeg det sidste vasketøj inden for. Jeg skal til at pakke. Kufferten skal findes frem og jeg skal prøve at begrænse mig. Det bliver ikke svært. Jeg er efterhånden god til det, men vi er væk i 2½ uge og der skal nu alligevel lidt til. Der er vaskemaskiner, hvor vi kommer frem, men alligevel. Jeg håber, at det eneste vi får brug for, er solcremen. Tænk om det kunne være sådan.

Jeg er bare uforskammet klar, er jeg!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide