18

Jeg må kapitulere

Jeg har lige været ude på dagens første opgave. Det gik ikke specielt fantastisk, for at sige det, som det er. Faktisk gik det slet ikke og alene køreturen var nok til, at jeg havde ondt, da jeg nåede frem til bestemmelsesstedet.

Nu er resten af dagens opgaver afløst af et lægebesøg i eftermiddag. Der må styr på de her arme. Vi må lægge en slagplan. En der forslår.

Jeg var ked af det, da jeg kom hjem, men Kenneth ventede med en overraskelse. Varm kaffe med det blødeste mælkeskum og i rigelige mængder.

Han har været på hemmelig indkøbstur i Tyskland, så nu står der et udstyrsstykke uden lige og mage oppe på køkkenbordet. Allerførst var jeg træt af udsigten til dette her nye kaffeaggregat, men efter at have smagt kaffen, må jeg nok overgive mig. Det er slet ikke så ringe endda og kan endda kompensere lidt for smerterne i armen.

Af skidt kommer også godt. Nu har jeg da udsigt til varm kaffe, lige når jeg trænger.

Du vil sikkert også kunne lide