9

Han er så nem at gennemskue…

Helt ærligt, så er det altså kedeligt at rydde op alene, så det endte med, at jeg vækkede Kenneth og Oline, men først klokken 14, så der er sovet igennem for deres vedkommende. Nu er Kenneth oppe og har været sat i sving, men da det begyndte at mørkne for et øjeblik siden, meddelte han, at rengøringen var meget nemmere ved dagslys, så han tog en beslutning om, at det gjorde vi i morgen. Javel så…

Oprydningen er klaret (af mig tidligere), vaskemaskinen er på overtid, men snart færdig for i dag og opvaskemaskinen snupper de sidste rester af julen, mens ovnen er i gang med en omgang pyrolyse. Her er ved at ligne Tjørnevang før julen ankom.

Nu sidder jeg så her ved spisebordet med udsigt til det juletræ, som ikke forsvinder før efter nytår. Inde fra stuen kommer en lyd, som jeg er kommet til at kende særdeles godt denne jul. Ind imellem lyder der et *pling* og så ved jeg, at der er afsendt endnu en golfbold. Jeg ved godt, hvorfor han vil gøre rent i morgen. Ha, han er så nem at gennemskue, men det er i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide