11

Tak for kaffe

Hvor ville jeg dog ønske, at en eller anden havde redt min seng med sprødt, nyvasket linned. At der var tændt stearinlys, perfekt tempereret og duftede af frisk efterårsluft. Jeg ville ønske, at natten ikke krævede sug og søvndrukken vandren tværs over et koldt gulv.

Virkeligheden er, at der er sådan hverdagsindelukket med sengetøj, som er småkrøllet af de sidste nætters urolige søvn. Der er ingen stearinlys, kulden har sneget sig ind og natten vil, med sikkerhed, kræve mere end én tur over det kulderamte trægulv.

Virkeligheden er også, at dagen i dag har trukket tænder ud. Der er ikke flere kræfter at mobilisere, så i stedet for at ærgres, vil jeg smide stængerne tværs over mandens mave og lade to og fem være lige. Jeg vil give ham et kram og takke ham for, at han er min. Så vil jeg sikkert sove. En time eller to. Inden min tilstedeværelse er påkrævet andetsteds i nattemørket.

Sådan må det blive og så er dette her forøvrigt meget, meget mærkeligt og underligt fascinerende. Jeg kan ikke lade være med at kigge… også en ekstra gang…

Undivided

Patricia Piccinini tænker anderledes og jeg er dybt fascineret…

Du vil sikkert også kunne lide