11

Vi hygger igennem…

Endelig lykkedes det at få gjort has på alle de ark, jeg i vildskab havde printet tidligere i dag. Jeg måtte have bud efter nye blade til skalpellen, inden jeg kunne komme i gang for alvor. Nu er jeg klar til sytråd og limstift, men ikke om det bliver lige nu. Jeg hygger nemlig med Oline…

Oppe på sengen ligger Oline på maven og ser tv. Engang imellem rækker hun ud efter Colaen, drikker en tår, griner lidt og smider om sig med sjove kommentarer, mens hun tager en komedie-marathon. At starte i skole efter en god, lang juleferie er hårdt. Når hun kommer hjem, er det eneste hun har lyst til at ligge lidt og hygge. Jeg nyder det, for hun kan lide at ligge i mit hjørne og jeg elsker at have hendes selskab hernede.

Jeg er henvist til skrædderstilling på gulvet. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er atten mere, når jeg skal op efter nogle pinde på Pine, men nu er den ved at være der. Om et øjeblik lukker jeg den først forkant af. Så mangler jeg kun den anden og sidste, lidt montering og den er klar. Den har eddermame af at være lækker. Jeg si’r det bare!

Du vil sikkert også kunne lide