9

For enden af vejen…

Så satte jeg kursen nordpå. Helt derop, hvor der, for enden af motorvejen, er en af landets smukkeste udsigter, men ikke i dag. Nej!

Sikke en ærtesuppe igen i dag. Man kunne på nogle steder knapt se hundrede meter frem for sig, så igen i dag blev turen ualmindelig kedelig. Gråt og for enden af det endnu mere gråt…

Jeg synes, at det er frygteligt kedeligt at køre i sådan et vejr. Så er jeg glad for, at jeg kører i min nye kærlighed, Bertel Børste, som trækker igennem på de helt rigtige steder. Den Sharan skubber vej og æder kilometer, som var den betalt for det og imens skråler jeg af karsken bælg med på alle The The’s allerbedste og det siger ikke så lidt.

Jeg elsker det! Jeg ender sikkert også med ringen for ørerne en skønne dag, men indtil det sker, er der gang i både Bertel og mig, når jeg tager turen ud i Nordjylland.

Nu er weekenden lige skudt i gang. Hurra for det, for der ligger jo lidt garn, som snildt kunne tages i nærmere øjesyn.

Du vil sikkert også kunne lide