14

Dovneri

Det eneste travle herhjemme er de nyindkøbte Amaryllisknopper. Resten af huset har helligholdt weekenden og nægtet at tage bad, nægtet at risikere at få pulsen op over hvile og i øvrigt også nægtet at spise andet end junk og drikke iskold cola. Jeg holder meget af den slags dage. De er uvurderlige for et sundt liv. Nå ja, så et usundt og afslappet liv da…

Det vildeste jeg har foretaget mig er, at rydde op i mine smykker. På den måde er jeg blevet adskillige smukke ørenringe rigere. Jeg har fundet armbånd, som jeg elsker, men ikke har kunnet lokalisere i hundrede år og en formiddag og jeg har endda fundet et par ørenringe, som jeg græd over at have mistet for et par år siden. Tiden var godt investeret og jeg var end ikke i nærheden af at svede, så den aktivitet passede som fod i hose denne lørdag.

Om lidt vil jeg finde sofaen. Oppe i den er der heller ikke den store fare for at overbelaste kadaveret. Man skulle jo så nødig…

Du vil sikkert også kunne lide