12

Formiddagslangsommelighed

Tid er der nok af i dag. Jeg møder ikke før over middag, så der er tid til at være langsom. Det nyder jeg. Kaffe, lidt bloglæsning og ind imellem lidt udpakning efter weekendens udskejelser er hvad det bliver til.

På spisebordet står de abrikosgrene, jeg skar af træet i sidste uge. Blomsterne springer ud nu. Der er forårsstemning i køkkenet.

Forår på spisebordet

Jeg pakker mine nyindkøb ud og finder bøjler til dem. To tunikaer. En hvid med fint broderi på bærestykket og en svagt koralfarvet, som overraskende for mig selv, klædte mig ganske fortrinligt. Der faldt også en kjole af på vejen gennem butikken i går. Den er storternet i smukke grå nuancer og så fandt jeg næste vinters yndlingsbuks; en sort, kort model, som vil blive slidt op.

Med min vanlige trang til tørklæder, endte jeg også med sådan et. Et bomuldstørklæde, som minder mig om barndommens Libertystoffer. Mon ikke snart jeg bliver nødt til at sende bud til Tina… hun gider nemlig godt og en tunika eller to til sommeren i Libertys romantiske blomster ville ikke være så ringe.

Forårstørklæde

Jeg må vist hellere få tyndet ud om et øjeblik. Der er tilsyneladende ikke grænser for min tørklædegalskab.

Du vil sikkert også kunne lide