6

Frodighed

Morgenen er startet stille og roligt. Jeg har nydt det. Med kaffe og havregryn er jeg kommet godt i gang med mandagen, som fortsætter ude i verden om et øjeblik.

Jeg har nået at gå en stille tur i haven. Solen skinner heroppe, men blæsten er kold, for vinden er tydeligvis vendt. Det gør nu ingenting, når man mødes af så frodigt et blomsterhav på forsiden af huset…

Stedmoder

Tre potter Stedmoder smidt i en zinkbalje gør underværker, når de gider, som disse gør. To med flæser er det endda blevet til. De er sjældne, så jeg kaster mig over dem, når jeg ser dem. Gul er normalt ikke min farve, men disse Stedmoder med lilla flæser er da helt uimodståelige, synes jeg.

Mandagen er skudt i gang. Den skal nok blive god og med nattens regn, sker der garanteret undere i haven lige om lidt. Jeg holder øje.

Du vil sikkert også kunne lide