7

Danmark dejligst

Jeg synes i forvejen, at jeg er heldig, men på en dag som denne, hvor jeg får lejlighed til at afsøge kroge og hjørner af landet, som jeg aldrig før har været i, føler jeg mig dobbelt heldig. I dag har jeg været lige i omegnen af Ertebølle, som ellers under normale omstændigheder ville have trukket voldsomt i mig, fordi jeg drømmer om at blive arkæolog i mit næste liv, men det var altså i embeds medfør og derfor var der ingen slinger i valsen. Jeg drejede af, inden jeg nåede helt derud, men sikke en natur der er i den ende af landet…

Jeg fik lejlighed til at køre de sidste 15-20 kilometer ad Margueriterute, så der var ikke et øje tørt, mens jeg passerede det ene smukkere landskab efter det andet. Jamen, som jeg er forelsket i Danmark i foråret – og min sjæl omtrent synger, når jeg triller ud ad landevejene, mens jeg hygger mig i eget selskab.

Danmark

Billedet her er skudt lige udenfor Års. Da var jeg på vej hjem igen, men et enkelt billede af rapsmarkerne måtte jeg lige have. Om et øjeblik er det jo slut. Det går alt for stærkt.

Du vil sikkert også kunne lide